Vacature Stage Marketing & Communicatie

Stage Marketing & Communicatie in Vierpolders

Flexibele verbindingen

Heeft u een vraag?

  • Bel ons

  • Mail ons

  • App ons

Werken bij Interfilter Group?

Stage Marketing & Communicatie

Doe jij momenteel een studie in de Commerciële Economie, of heb je deze net afgerond, en ben je op zoek naar een leuke werkplek? Wij bieden verschillende mogelijkheden en hebben altijd ruimte voor nieuw talent! Of je nu een student bent op zoek naar een baan, stage, afstudeeropdracht of een afgestudeerde op zoek naar een startersfunctie: een passende job zit er bij ons altijd wel tussen. Je kunt zowel parttime als fulltime werken en je kunt allerlei dienstverbanden vervullen of ontdekken binnen onze organisatie.

De functie Medewerker Marketing & Communicatie

Tot de taken van de medewerker Marketing & Communicatie behoren heel diverse marketing activiteiten. Denk daarbij aan onder andere het monitoren en verbeteren van de merkidentiteit, optimaliseren van onze website(s), e-commerce omgeving, SEO en SEA, beheren van de socials, het verzorgen van e-mailmarketing, het ontwikkelen van promotie en het helpen bij organisatie van bijvoorbeeld beurzen of Interfilter events. De samenwerking met onze sales afdeling is intensief, je ondersteunt de sales op projectniveau met adviezen en beheer. Door de korte lijntjes en intensieve begeleiding word je in no-time een volwaardige collega binnen de #Group.

Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid;

Je hebt zin in een vette opdracht bij een jong en dynamisch bedrijf.

Dit krijg jij

✨ Een dynamische functie met ruimte voor jouw stage opdracht(en);

Een mooie vergoeding en de mogelijkheid te sporten in onze bedrijfsfitness;

✒ Kans op een vaste baan;

Hard werken wordt gecombineerd met gezellige borrels, uitjes, vele potjes klaverjas en tafelvoetbal.

Hoe ziet werken bij Interfilter eruit?

Werken bij de Interfilter Group betekent werken in een snelgroeiende onderneming en in een ambitieus en jong team. Wij zijn een familiebedrijf met inmiddels de derde generatie aan zet. De inzet voor het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met klanten is waar wij met ons hechte team altijd naar streven. Onze klanten zijn onder andere installatiebedrijven welke onderhoud verrichten binnen de HVAC branche en diverse soorten industrie- en productiebedrijven. Je vindt ons in een supermodern en duurzaam bedrijfspand in Vierpolders. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 4000 m2 en biedt ruimte voor opslag, productie en kantoorfaciliteiten. Maar wij hebben ook onze eigen gym waar jij je 24/7 uit kunt sloven. Lees hier meer over ons.

Reageer snel op deze functie in Marketing & Communicatie

Is je interesse gewekt? Solliciteer gelijk! Stuur een mail naar of neem contact met ons op via en wie weet word jij onderdeel van onze #Group!Functie:stage marketing communicatie
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Interfilter via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Stage Marketing & Communicatie Interfilter 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures