Vacature Stage Operations en Processen

Stage Operations en Processen in Vierpolders

ZustainaZustaina

Stage Operations

Als stagiaire operations en logistiek ben je een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering van ZustainaBox. Je bent graag bezig met mensen, je vindt het een uitdaging om processen zo soepel mogelijk te laten verlopen en je bent stressbestending. Wil je graag werken met Sustainable goodies die allemaal plasticvrij, plantaardig en puur zijn? Vind jij het niet erg om knetterhard te werken tussen oktober en januari om al onze eindejaars aanvragen te verwerken? Dan zijn wij een match!

Wat ga je doen?

Je gaat bij ons meebouwen aan het succes van ZustainaBox. We worden met het jaar groter en de aanvragen voor eindejaarsgeschenken stromen binnen. Je helpt ons met het uitwerken en uitvoeren van het fulfilment proces zodat dit optimaal verloopt. Je zal collega's ondersteunen met het inpakken en verzendklaar maken van de bestellingen. Jouw belangrijkste taken? We zetten ze graag op een rij:

 • Het ondersteunen bij voorraad management;
 • Het ondersteunen bij het verzendklaar maken van de bestellingen;
 • Het ondersteunen bij het gehele fulfilment proces en het team;
 • Het ondersteunen bij het gehele logistieke proces;

Wie zijn wij?

ZustainaBox is een B Corp en Social Enterprise. We maken duurzame cadeauboxen voor bedrijven die graag groen geven. Wij zijn de box met een missie. Zoveel mogelijk mensen enthousiast maken om vaker te kiezen voor duurzaam. Dat doen we door het mooiste eco cadeau te maken. Elke box vertelt een verhaal. En bij elke box zit een jaar lang duurzame inspiratie via een lidmaatschap van de ZustainaClub.

"Hoe meer werknemers een duurzame cadeaubox krijgen, hoe meer impact we maken. " Zo simpel is het.

"

Manon van Leeuwen, founder

Ons hoogseizoen is van oktober tot maart. Ons kantoor en tegelijkertijd magazijn bevindt zich nu nog op het bedrijventerrein van Vierpolders. Volgend jaar zomer verhuizen we richting de randstad. Op kantoor werken we met een vast team van 5. In het hoogseizoen, tijdens onze drukke (kerst) periodes vanaf oktober, werken we vanaf meerdere locaties. Ook ons kantoor vult zich dan met al onze oproepkrachten (zo'n 20) die er samen alles aan doen om de duizenden eindejaarsgeschenken de deur uit te sturen. Een gezellige, maar hectische boel dus.

We zijn een hecht team en houden naast hard werken ook van socializen en gezelligheid. We vinden het belangrijk om samen te lunchen en elke dag onze stappenteller aan te zetten. Een dagelijkse wandeling in de natuur hoort daarbij.

We starten samen met de weekly kick-off, hierin bespreken we onze planning voor de week, nieuwe ideeën en de voortgang van projecten. Aan het einde van de week evalueren we deze onder het genot van een borrel.


Wat wij vragen?

Het is voor deze functie van belang dat je het leuk vindt om aan de slag te gaan binnen een startup-cultuur, dat je stressbestendig bent, je houdt van een uitdaging, dat je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden en je het leuk vindt om logistiek bezig te zijn. We bespreken en overleggen veel samen, een echte teamplayer zou dan ook goed passen bij ons. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

 • Je studeert aan een HBO/WO opleiding in de richting logistiek management of vergelijkbaar.
 • Je bent een harde werker die het verhaal van ZustainaBox verder wil gaan vertellen.
 • Je kan zelfstandig werken en neemt het liefst zelf initiatief.
 • Je bent een doorzetter, super service gericht en ondernemend met een (licht) groen hart.
 • Je bent stressbestending en kan het overzicht bewaren en bewaken.

Wat wij bieden?

 • Ruimte voor initiatief en veel vrijheid.
 • Een passende stagevergoeding.
 • Een superleuke groep met jonge collega's in een hands-on startup.
 • Een 4-daagse werkweek.
 • Een (flexibele)werkplek in Vierpolders.
 • De kans om mee te bouwen aan onze missie.
 • Een gevarieerd en veelzijdig.

Wij dagen je uit! Solliciteer op deze functie en overtuig ons dat jij onze nieuwe collega bent. Stuur ons als reactie jouw motivatie en een CV naar .

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Of heb je andere vragen? staat je graag te woord. Whatsapp of bel hem op of mail via

B-Corporation

Duurzaam cadeau


Wij verzenden op dinsdag en donderdag

Voor groen verzenden rekenen wij €7,50Functie:stage operations & processen
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZustainaBox via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Stage Operations en Processen ZustainaBox 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures