Vacature Verpakkingsoperator - Verpakkingsoperator

Verpakkingsoperator - Verpakkingsoperator in s-Gravenzande

Verpakkingsoperator

Fulltime - 38 uur p.w.

Koppert Cress is een jong en innovatief familiebedrijf gespecialiseerd in Cressen en Specialties, met elk hun eigen verrassende smaak, geur, gevoel en presentatie. De sfeer in ons bedrijf is informeel en het teamgevoel staat hoog in het vaandel. De inzet, ervaring en kennis van onze collega's zijn een belangrijke reden van de positieve groei van ons bedrijf. Bij ons zijn de lijnen kort, wordt er snel geschakeld en draagt iedereen veel eigen verantwoordelijkheid.

Wat ga je doen?

Als Verpakkingsoperator ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het gehele verpakking proces waarbij je als Verpakkingsoperator de beoogde kwaliteit niet uit het oog verliest. Naast de beoogde kwaliteit ben je ook verantwoordelijk voor veiligheid en werk je volgens onze hygiëne voorschriften. Je coördineert het gehele verpakkingsproces.. Daarnaast houd jij je bezig met:

 • Het in-, om-, en afstellen van de diverse verpakkingslijnen;
 • Het controleren van het verpakkingsproces en de kwaliteit van het eindproduct, bij afwijkingen neem je uiteraard direct actie;
 • Het verzamelen en registreren van gegevens t.b.v. de procesmonitoring;
 • Het aanvoeren en verwisselen van diverse inpakmaterialen;
 • Het verhelpen en voorkomen van storingen.

Wat vragen we van jou?

De collega die wij zoeken werkt graag samen om geweldige resultaten te behalen. Je bent in staat om kalm te blijven in drukke situaties en kunt je snel aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je bent een meester in het organiseren en structureren van taken en projecten. Je kunt gemakkelijk prioriteiten stellen en hebt oog voor detail.

Daarnaast....

 • Beschik je over productkennis;
 • Heb je ervaring met werken in de glastuinbouw;
 • Heb je ervaring met inpak- en productiewerk;
 • Ervaring met aansturingsystemen in de glastuinbouw is een pré;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Van Koppert Cress, voor jou

Koppert Cress biedt jou een zelfstandige en zeer afwisselende functie in een innovatief familiebedrijf. Bij ons geniet je van een informele werksfeer en werk je zij aan zij met enthousiaste collega's die jouw passie voor succes delen.

Wij zorgen ervoor dat je je op je best voel met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dagelijks kun je genieten van een uitgebreide en bovenal gezonde lunch. Daarnaast vinden we bij Koppert Cress het welzijn van de medewerkers belangrijk en bieden we je de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende trainingen om je vaardigheden verder te versterken.

Wil jij onderdeel worden van het Koppert Cress-team?

Voor vragen kan je contact opnemen met onze HR-afdeling via of bel ons op nummer .Functie:verpakkingsoperator
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koppert Cress via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Verpakkingsoperator – Verpakkingsoperator Koppert Cress 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures