Vacature West Talent

West Talent in Maasdijk

Volg een BBL-traject bij Stolze in samenwerking met DAEL West Talent!

Wil jij toekomst opbouwen in een bloeiende industrie? Sta je voor de keuze: ga ik een BBL of een BOL-opleiding volgen in de richting van techniek? Bij Stolze werk je aan innoverende en mooie tuinbouwprojecten, terwijl DAEL Talent jouw technische opleiding verzorgd!

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Bij ons het vak leren en bij DAEL de opleiding volgen. Zo behaal je en een diploma en ben je aan het werk. Met DAEL West Talent, welke is aangesloten bij het ROC Mondriaan, hebben wij een goede samenwerking. Alles gewoon lekker in de buurt. Afhankelijk van jouw opleiding ga je bij Stolze de theorie in de praktijk brengen. Tijdens jouw BBL-traject leer je de verschillende mogelijkheden die Stolze heeft kennen. Word je blij van klussen en monteren? Of ben je liever het werk aan het voorbereiden en zit je liever op kantoor? Wij staan open voor een eerste kennismaking en het bespreken van de mogelijkheden. Uiteraard zijn jouw ouders en/of verzorgers ook van harte welkom bij deze kennismaking.

Dit ben jij:

 • Je staat op het punt een BBL-opleiding te gaan volgen in de richting van monteur elektrotechniek, eerste monteur elektrotechniek, technicus elektrotechniek, technicus engineering of werkvoorbereider installaties;
 • Je zoekt een leerwerkplek in de regio Westland;
 • Je bent enthousiast en staat open om nieuwe dingen te leren op de werkvloer;
 • Je wilt graag geld verdienen tijdens jouw opleiding.

Een uitdagende baan in de tuinbouwtechniek! Jouw opleiding wordt volledig betaald en zelfs op jouw schooldag krijg je doorbetaald. Terwijl je aan het werk bent, leer je het vak van een professional. Je hebt de mogelijkheid jouw MBO 3 of 4 opleiding via DAEL West Talent te volgen. Na het afronden van jouw opleiding, kun je bij ons blijven werken!

Betrokkenheid, groei en respect zijn onze kernwaarden. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze.

Daarnaast bieden we:

 • Een aantrekkelijk salaris en geen opleidingskosten;
 • Vier dagen aan het werk, één dag naar school;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega's;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand mét fitnessruimte in Maasdijk.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Samen met 160 collega's in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons jouw BBL-traject volgen?

Stuur jouw contactgegevens naar of reageer via het online sollicitatieformulier op onze website.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Daniëlle Ouwerling-Alkemade. Dit kan telefonisch via of via de mail . Wanneer je vragen hebt over de opleiding, verwijzen wij je graag door naar DAEL Talent via de website: https://werkenbij.dael.com/daeltalent.

Functie:west talent
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T. Stolze Installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. West Talent T. Stolze Installatietechniek 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures