Vacature Begeleider

Begeleider in Naaldwijk

Ipse de Bruggen, Zuid Holland

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen


logeren Kind & Jeugd

IPB08102

Zoek jij een leuke aanvulling op je huidige baan? En ligt jouw hart bij de doelgroep kinderen met een ernstig meervoudige beperking? Misschien ben jij dan wel DE aanvulling die wij zoeken in ons team om van ieder weekend een geslaagd weekend te maken!

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Binnen Logeren Naaldwijk bieden wij van vrijdag t/m maandag logeeropvang aan voor kinderen (t/m 18) met een ernstig meervoudige beperking. In een weekend komen er maximaal 10 kinderen en in totaal zijn er zo'n 20-25 kinderen die dus afwisselend aanwezig zijn. Ieder kind heeft een andere hulpvraag/doel en hierdoor is geen een weekend hetzelfde! Als begeleiding bieden we de kinderen een gezellig weekend waarbij naast alle ADL momenten ook activiteiten geboden worden maar waar we ook zorgen voor voldoende rustmomenten.

Jouw baan als kind & jeugd mbo3 / mbo4

Logeren Naaldwijk is gevestigd in het KDC Zonnehof in Naaldwijk. We maken gebruik van alle faciliteiten in dit gebouw: verschillende snoezelruimtes, het zwembad, de hal wordt omgetoverd tot woonkamer, de groepen tot slaapkamers en daarnaast wordt er graag in de tuin gespeeld.

Je komt te werken in een enthousiast team dat hart heeft voor onze kinderen. Met veel verschillende ervaring/leeftijden en dat zeer gemotiveerd is om te zorgen dat jij de mogelijkheid krijgt om de kinderen goed te leren kennen!

Jouw profiel

Jij:

 • bent iemand die een warm hart heeft voor deze doelgroep kinderen want wij kunnen je van alles leren (ook als je nog geen ervaring hebt!)) behalve enthousiasme voor de doelgroep;
 • bent iemand die enthousiast, communicatie vaardig en creatief is, meedenkt over begeleiding en kritisch naar jezelf en je collega's kunt kijken;
 • bent bereid om in het weekend te werken. Logeerhof Naaldwijk is van vrijdagmiddag tot en met maandagochtend open. Een combinatiecontract met een andere locatie is mogelijk. Met feestdagen is Logeren Naaldwijk gesloten;
 • bent overdags beschikbaar van vrijdag tot maandag maar draait je hand ook niet om voor een nachtdienst indien nodig;
 • bezit medische kennis, of bent bereidt om hierin te groeien en trainingen binnen Ipse de Bruggen te volgen om hiervan kennis op te doen (medicatie, sondevoeding, epilepsie, zuurstof enz.);
 • hebt een afgeronde relevante opleiding op mbo 3 of mbo 4.

Wat wij bieden

 • Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 6 en 12 uur per week. Met een combinatiecontract is het mogelijk om aan te vullen tot 32 uur.
 • De mogelijkheid om meer uren te werken via aanvullend flexibel werk
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.127 - € 3.535 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 30/35/40
 • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
 • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
 • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
 • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Voor informatie kun je contact opnemen met ( D), tel: of per mail .

Publicatiedatum

14.05.2024

Solliciteer voor

12.06.2024

Algemene informatie

Adres

Gerberalaan 4 , 2671 KD Naaldwijk

Match criteria

Gewenst aantal uren

 • 1 - 8 uur
 • 8 - 16 uur

Standplaats

 • Naaldwijk

Type Zorg

 • Kind en jeugd

Clientvraag

 • Begeleiding
 • Verzorging

in Zwammerdam

Flex Kinderen & Jongeren Gehandicaptenzorg

in Den Haag

Sociowoningen

in Nieuwveen

in Zoetermeer

Kind & Jeugd mbo3

in Den Haag

Trainingshuis LVB/MVB

in Nootdorp

in Regio Rijnmond

mbo / hbo

in Nootdorp

Kind & Jeugd

in Delft

voor jongeren en (jong)volwassenen

in Nootdorp

Bezoekers die op deze vacature hebben gereageerd, solliciteerden ook op deze vacatures:

Flex Kinderen & Jongeren Gehandicaptenzorg

in Den Haag

Wil jij worden?Functie:begeleider
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:2127 – 3535
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Begeleider Ipse de Bruggen 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures