Vacature Doktersassistent

Doktersassistent in Rozenburg Zh

Cjgrijnmond logo 2021

Er zijn steeds meer uitbraken van mazelen in Europa.

Doktersassistent Maassluis-Rozenburg-Hoek van Holland

Wij zijn op zoek naar een Doktersassistent voor 24 uur voor de locaties Maassluis - Hoek van Holland (14 uur) en Rozenburg (10 uur).

Werken bij het Centrum voor Jeugd en Gezin:
Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin zijn we op zoek naar een enthousiaste doktersassistent met affiniteit voor planning. Noem het gerust een prachtbaan als je van kinderen houdt. Je controleert hun ogen en oren, je let op hun fijne motoriek en je geeft adviezen over voeding. Maar het belangrijkste is misschien wel: je vaccineert ze. Je hebt een belangrijke rol in het op hun gemak stellen van kinderen die opzien tegen een prik. Daarnaast heb je een centrale rol in het team bij het plannen van afspraken voor kinderen en hun ouders. Hierbij helpt het als je het leuk vindt te puzzelen op planningsuitdagingen, goed contact hebt met collega's en ouders en bovendien secuur kunt werken.

Doktersassistent

Werkniveau

Middelbaar Beroepsonderwijs

Werkervaring

1-2 jaar

Aantal uren p/w

24 uur

Locatie

Maasluis-Rozenburg en Hoek van Holland

Contracttype

Onbepaalde tijd

Sluiting vacature

04-06-2024

Doktersassistent Maasluis-Rozenburg-HvH

Wat ga je doen?

Jij bouwt aan langdurige vertrouwensrelaties met ouders

Je gaat werken in een zeer uitdagend en dynamisch speelveld voor persoonlijke en professionele groei. Waar je jezelf niet thuis kunt laten. Waar veel wordt gevraagd van je talent voor het bouwen aan vertrouwensrelaties met allerlei soorten mensen. Je verzorgt de planning van spreekuren en periodieke gezondheidsonderzoeken (consulten) en bent verantwoordelijk voor het uitnodigen en ontvangen van ouders, verzorgers, kinderen en jongeren. Je assisteert, maar voert ook zelf gezondheidsonderzoeken uit zoals het controleren van ogen en oren. Daarnaast let je op de fijne motoriek en geef je de vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma. Op het moment dat je risico's signaleert voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen, meld je dit bij de jeugdarts of jeugdverpleegkundige. Hebben ouders vragen over bijvoorbeeld voeding, dan geef je voorlichting. Je verwerkt de gegevens in het kinddossier.

Je bent samen met een verpleegkundige inzetbaar op het Voortgezet onderwijs. Je neemt vragenlijsten af en verwerkt de gegevens. Je hebt affiniteit met de doelgroep tieners.

Jouw toegevoegde waarde

Jij bent het rustpunt van het CJG

Elk kind is anders. Elke ouder anders. Dat maakt elk uur van een doktersassistent anders. Met al die stille, verlegen, zenuwachtige, rumoerige, poeslieve en lastige kinderen werk jij en je vindt het alleen maar leuk dat ze allemaal verschillend zijn. Zoals je het ook leuk vindt om al hun ouders te leren kennen. Je zorgt ervoor dat iedereen zich prettig en ontspannen voelt op jouw CJG-locatie. Binnen het team heb je een cruciale rol in het soepel laten draaien van het team, door spreekuren efficiënt en kundig te plannen. Een echte teamplayer dus.

Jouw profiel

 • Je hebt een aantal jaar ervaring als doktersassistent in een vergelijkbare werkomgeving.
 • Je hebt een integere en professionele houding en kunt heel secuur werken.
 • Je beschikt over goede mondelinge vaardigheden, je bent accuraat, stressbestendig, zelfstandig, en flexibel.
 • Je bent in staat om efficiënt en effectief binnen een team samen te werken.
 • Je communiceert op een open en stimulerende wijze om tot een langdurige vertrouwensrelatie met gezinnen te komen. Je kunt je boodschap helder overbrengen, draagvlak creëren voor je adviezen en ouders, verzorgers en kinderen motiveren.
 • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van CJG Rijnmond en je werkveld.
 • Je bent flexibel en bereid om op verschillende CJG-locaties te werken. Dit is wel voor vaste periodes.
 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent en kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Ons aanbod

 • Een inspirerende en veelzijdige baan in het hart van de preventieve jeugdgezondheidzorg.
 • Een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheid, de veiligheid en gelijke kansen voor elk kind en de zelfredzaamheid van hun ouders of opvoeders in de opvoeding van hun kinderen.
 • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van CJG Rijnmond en samen met je collega's en een netwerk van professionals de preventieve zorg op een hoger plan krijgen. Bijvoorbeeld door deelname aan werkgroepen.
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in een uitdagende werkomgeving en een breed werkveld.
 • Nieuwe inzichten en werkervaring, de mogelijkheid je kennis te delen en je netwerk uit te bouwen.
 • Coaching en de uitdaging jezelf en anderen te blijven ontwikkelen: vakinhoudelijk en persoonlijk.
 • Een werkomgeving waar je samenwerkt in hechte teams en een netwerk van betrokken professionals.
 • De cao CJG Rijnmond kent onder andere een vaste eindejaarsuitkering en uitstekende parttime werkmogelijkheden. Je ontvangt een reiskostenvergoeding. Deze functie is ingeschaald in schaal D van de cao CJG Rijnmond .

Jouw reactie

Ben jij onze doktersassistent? We zien je cv graag tegemoet (een videoboodschap is nog leuker!)) en zijn benieuwd naar wat je motiveert om in deze functie aan de slag te gaan, graag voor 4 juni reageren . Ben je geïnteresseerd?

Functie:doktersassistent
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CJG Rijnmond via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Doktersassistent CJG Rijnmond 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures