Vacature Perfecte Zomerbaan

Perfecte Zomerbaan in Maassluis

De perfecte zomerbaan!

Volg jij momenteel een zorgopleiding?Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou! Je kunt injuni, juli en augustus voor minimaal drie weken aan de slag in een van onze huizen of thuiszorgteams in Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse of Rhoon.


De perfecte zomerbaan

Tijdens jouw zomerbaan zorg je samen met collega's voor 'een leven met kleur' voor ouderen. Een gezellig praatje, samen koken, creatief bezig zijn en licht schoonmaakwerk: het hoort er allemaal bij. Draag je steentje bij aan de maatschappij en leer skills als Zorgassistent, Helpende of Verzorgende IG die je later goed kunt gebruiken. Deze zomerbaan is voor iedereen die momenteel een zorgopleiding volgt.

En bevalt het? Dan kun je na de zomer blijven. Bijvoorbeeld met een mooie bijbaan naast je studie of door bij ons een opleiding te volgen en zo een erkend mbo-diploma te halen. Meer over onze mogelijkheden voor werken en leren vind je hier .

Bij ons kun je:

  • Werkervaring opdoen
  • Talent laten zien
  • Nieuwe skills leren
  • Tussen de €15,- tot €17,- per uur verdienen*

*( exclusief 8% vakantiegeld , 8,33% eindejaarsuitkering en toeslagen) Afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en functie waarin je gaat werken.

Welke zomerbaan past bij jou?

Vakantiewerk met zorgachtergrond

Opleidingsniveau:

mbo

Standplaats:

Hoogvliet, Maassluis, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen

Wat kun je verwachten?

1. Solliciteer hieronder op de vacature;

2. We nemen snel contact met je op. Als we een match hebben, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek;

Voor meer informatie kun je mailen naar of bel een collega van recruitment op .

Argos Zorggroep

Ouderenzorg? Wij noemen het nieuwerezorg. Door steeds te kijken hoe we kunnen vernieuwen, door in te zetten op technologie en door volop ruimte te geven voor jouw ontwikkeling en werkplezier. Of je nu vastigheid zoekt in één van onze hechte teams of in onze flexpool zelf bepaalt wanneer, waar en hoeveel je werkt: We staan we altijd open voor jouw ideeën over de zorg van morgen. Want ouderenzorg is niet grijs maar juist vol kleur!Functie:perfecte zomerbaan
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Argos Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Perfecte Zomerbaan Argos Zorggroep 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures