Vacature BOL Stage

BOL Stage in Middelharnis

Stagemogelijkheden BOL

Wil jij ook het verschil maken in het leven van een ander? Meld je dan aan voor een BOL stage als (ondersteunend) woonbegeleider of begeleider dagbesteding bij Zuidwester.

Bij Zuidwester ondersteunen we mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Samen met onze cliënten zorgen we dat iedere dag zo waardevol mogelijk is. Of de cliënt nu een lichte beperking heeft en de ambitie heeft om zelfstandig te gaan wonen, of een meervoudige beperking heeft en wil ontdekken welke kwaliteiten hij of zij heeft. Jij bent er om de cliënt daarin te begeleiden.

We bieden ondersteuning aan verschillende doelgroepen (of cliënten met verschillende ondersteuningsvragen zoals we dat binnen Zuidwester noemen). Daardoor is Zuidwester de ideale stageplek om te ontdekken met welke cliënten jij straks wilt gaan werken.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom leiden wij onze stagiairs goed op. Want misschien word jij straks wel onze nieuwe collega. Hoe jouw stage eruit gaat zien, bepalen we samen met jou. We houden rekening met het aantal uur dat jij praktijkervaring moet opdoen en de regio waar je aan de slag wilt.

Niveau
Volg jij een niveau 2, 3, 4, 5 of 6 opleiding in de richting Zorg & Welzijn? Dan zou je in aanmerking kunnen komen voor een stage op één van onze locaties.

Zuidwester werkt samen met de grote scholengemeenschappen in de regio's waar Zuidwester actief is. Dit zijn onder andere Albeda College, Da Vinci College, Hoornbeeck College, Scalda, ROC West-Brabant, Zadkine, Hogeschool Zeeland en Hogeschool Rotterdam. Maar ook leerlingen en studenten van andere opleiders zijn welkom, evenals stage aanmeldingen vanuit België.Functie:bol stage
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. BOL Stage Zuidwester 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures