Vacature Divers

Divers in Vierpolders

Alles voor kamer & tuin!

  1. Tuin

Divers

Steenkorven

Met de REDSUN-steenkorven geeft u uw tuin een eigentijdse en functionele uitstraling. Creëer moeiteloos grondstukafzettingen, bosafscheidingen, privacy muren en geluidsschermen met deze veelzijdige korven.

Bent u op zoek naar een specifieke afmeting? Geen probleem, wij bieden ook maatwerkoplossingen. Met onze handige calculator berekenen we eenvoudig de kosten. Door het gebruik van weersbestendig materiaal, garanderen wij een lange levensduur met minimaal onderhoud.

Tuingereedschap

Uiteraard bieden we ook een compleet scala aan hoogwaardig tuingereedschap aan bij Tuincentrum M. van den Berg. Of u nu een gepassioneerde tuinier bent of net begint met tuinieren, we hebben alle benodigdheden om u te ondersteunen bij het onderhoud en de verzorging van uw tuin. Ons assortiment omvat alles wat je nodig hebt voor elke tuinklus.
Functie:diver
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tuincentrum M. van den Berg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Divers Tuincentrum M. van den Berg 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures