Vacature Schoonmaker

Schoonmaker in Hoek van Holland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag aan de slag als schoonmaker in Hoek van Holland voor 30 uur per week in de ochtend uren (eigen vervoer is een vereiste) ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omgeving en we zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde schoonmakers om ons team te versterken. Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van diverse ruimtes en objecten .

We checken regelmatig de kwaliteit, zo garanderen we tevredenheid en stimuleren we voortdurende verbetering. Samen op één lijn!

Solliciteer vandaag nog!

Loondienst of ZZP? (Vereist)

KvK (Vereist)

Aantal jaar ervaring (Vereist)

In bezit van eigen vervoer of rijbewijs? (Vereist)

Ja Nee

Je woonplaats (Vereist)

Je telefoonnummer

Opmerking (optioneel)

Email

Herken jij jezelf in onderstaande?

  • Je weet van aanpakken
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent flexibel ingesteld
  • Je bent beschikbaar in de weekenden en vakanties
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer of rijbewijs

Waarom bij ons solliciteren voor schoonmaakwerk in Hoek van Holland?

  1. Flexibele werktijden: We begrijpen dat werkzoekenden verschillende behoeften hebben als het gaat om werktijden. Daarom bieden we flexibele schema's, zowel fulltime als parttime, zodat je je werk kunt aanpassen aan je levensstijl.
  2. Competitief salaris: Wij waarderen onze medewerkers en bieden een competitief salaris conform CAO, evenals kansen voor groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf.
  3. Professioneel team: Sluit je aan bij ons toegewijde team van schoonmaakprofessionals die streven naar uitmuntendheid in hun werk. We bieden de ondersteuning en training die je nodig hebt om te slagen in je rol. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog voor schoonmaakwerk in Hoek van Holland. Samen kunnen we bijdragen aan een schone en mooie stad terwijl je een lonende carrière opbouwt.


Functie:schoonmaker
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hensen Cleaning via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Schoonmaker Hensen Cleaning 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures