Vacature Interieurverzorger

Interieurverzorger in Melissant

Interieurverzorger Vollenhoven (uren in overleg)

  • Werken bij

Uren per week: 24

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van anderen? Ben je op zoek naar een baan waarin je niet alleen schoonmaakt, maar ook een glimlach op het gezicht van bewoners tovert? Dan is deze vacature bij Vollenhoven in Melissant, iets voor jou!
Wat ga je doen?
In Melissant staat Vollenhoven, waar 15 appartementen speciaal zijn ingericht voor mensen met een lichtverstandelijke beperking. Hier worden zij liefdevol begeleid door het team van Sjaloom Zorg. De bewoners zijn behoorlijk zelfstandig en runnen met begeleiding hun eigen huishouden.
Als Interieurverzorg(st)er ben jij de steunpilaar van ons team. Je zorgt ervoor dat de leefomgeving van onze bewoners schoon, fris en prettig is. Maar jouw rol gaat verder dan alleen schoonmaken. Je bent een vertrouwd gezicht voor onze bewoners en draagt bij aan hun welzijn.
_Stel je voor_, je loopt binnen bij Vollenhoven en wordt begroet door , een van onze bewoners. Ze vertelt je dat ze vandaag haar vrienden op bezoek krijgt en graag wilt dat haar appartement er tiptop uitziet. Met een glimlach op je gezicht begin je aan je werk. Terwijl je de vloer dweilt, maak je een praatje met . Je luistert naar haar verhalen en biedt een luisterend oor. Aan het einde van je shift bedankt je met een stralende glimlach. Haar appartement is niet alleen brandschoon, maar ze voelt zich ook gezien en gehoord.
Wie ben jij?
- Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega die affiniteit heeft met onze doelgroep.
- Je hebt oog voor detail en gaat altijd voor het beste resultaat.
- Ervaring in de schoonmaak is een pre, maar nog belangrijker vinden wij jouw hart voor onze bewoners.
Wat bieden wij?
- Een uitdagende baan waarin je écht het verschil kunt maken.
- Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (FG15: 2016 - 2672 euro per 1 juni (o.b.v. 36 uur))
- Leuke extra events tijdens ons jubileumjaar, zoals een kenniskick festival en een mooie kerstviering! Maar standaard ook warme attenties en interessante regelingen (sporten met korting, fietsplan, etc.)
- Een hecht team waarin samenwerken en elkaar ondersteunen centraal staat.
- Flexibele werktijden, in overleg vast te stellen.
- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.
Heb je vragen?
Neem dan contact op met regiomanager Kristel Commereuc, T. . We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek sfeer te komen proeven. Zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonlocatie verloopt.
Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar jouw reactie. De reageerdatum is een indicatie. Bij voldoende sollicitanten kan het zijn dat de vacature eerder gesloten wordt. Wil je graag bij Sjaloom Zorg komen werken? Wacht dan zeker niet te lang met reageren!
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. Passievol, warmhartig en geloofwaardig zijn de kernwaarden van onze christelijke organisatie. Ontdek hoe jij hieraan kunt bijdragen en maak van elke werkdag een supergave dag!

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL DirkslandFunctie:interieurverzorger
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2016 – 2672
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Interieurverzorger Stichting Sjaloom Zorg 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures