Vacature Voorman Grond- Weg- en waterbouw

Voorman Grond- Weg- en waterbouw in Rozenburg Zh

Als voorman in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) ben je de leidinggevende van een team bestaande uit 3 á 4 collega's wanneer de uitvoerder afwezig is. Jouw rol omvat niet alleen het aansturen van de ploeg, maar ook het opleiden en inwerken van (nieuwe/leerling) monteurs. Je begeleidt hen gedurende het volledige proces en fungeert als meewerkend voorman, waarbij je zelf ook actief deelneemt aan de uitvoering van werkzaamheden.

Een belangrijk aspect van jouw verantwoordelijkheden is ervoor zorgen dat de veiligheidsregels strikt worden nageleefd en dat de kwaliteits- en productienormen worden behaald. Je werkt nauw samen met de (hoofd) uitvoerder, die jou aanstuurt en begeleidt. In samenwerking met de projectleiding kunnen ook specifieke zaken worden aangekaart en aangepakt.

Samen met je ploeg ben je betrokken bij diverse werkzaamheden, waaronder het werken aan leidingsystemen van verschillende materialen zoals nodulair, gietijzer, PE en GRE. Dit omvat het aanvullen en verdichten van de sleuf, mogelijk herstellen van bestrating, en repareren van beschadigde leidingdelen.

Kortom, als voorman in de GWW vervul je een leiderschapsrol, ben je actief betrokken bij de uitvoering, waarborg je veiligheids- en kwaliteitsnormen, en werk je nauw samen met collega's, uitvoerders en projectleiding om projecten succesvol te voltooien.Functie:GWW, Meewerkend voorman
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Voorman Grond- Weg- en waterbouw Eminent Groep 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures