Vacature Medewerker Leisure & Entertainment

Medewerker Leisure & Entertainment in Zwartewaal

Medewerker Leisure & Entertainment

 • Zwartewaal
 • Leisure & entertainment
 • April t/m oktober
Delen

Medewerker Leisure & Entertainment

Even voorstellen...

Als onderdeel van ons leisure & entertainment ben jij een echte entertainer en zorg je door middel van verschillende sport- en spelactiviteiten voor een glimlach op het gezicht van elke gast. Geef jij binnenkort de gasten de gewenste WOW-factor door jouw enthousiasme?

Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Jouw werkplek

Jouw werkzaamheden zullen ontzettend divers zijn. De Kids Club zal één van jouw domeinen worden waar dagelijks de mooiste creaties worden gemaakt door de kinderen, de lekkerste brownies gebakken worden of de coolste vogelhuisjes in elkaar getimmerd zullen worden. Buitenom de activiteiten in de Kids Club ben jij op lekkere zonnige dagen buiten om de sport activiteiten mee te helpen met begeleiden.

Verder ben jij een echt podiumbeest en schroom jij niet om (de minidisco) te presenteren als echte entertainer. Ditzelfde geldt voor een pub quiz, gameshow, show of bingo, tijdens deze leuke activiteiten voor de gehele familie weet jij met jouw enthousiasme de gasten aan jouw show te binden.

Ook voor de sportfanaten zijn er voldoende activiteiten welke wij aanbieden aan onze gasten.

Naast de grote verscheidenheid aan activiteiten help jij ook onze gasten bij de verhuurbalie, waar jij de gast ondersteund om de omgeving te ontdekken op de fiets die bij ons te huur is.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je salaris is tussen de €2.202 en €2.635 bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring);
 • Parttime/Fulltime baan binnen een gezellig, collegiaal en hardwerkend team;
 • Ruimte voor al jouw goede ideeën en mee te denken over de invulling van het programma;
 • Je krijgt je kosten van je reis terug met €0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
 • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur);
 • 8% vakantiegeld;
 • Personeelspas met leuke voordelen waar je gebruik van kan maken samen met familie en vrienden. Gratis of met korting een dagje naar bijvoorbeeld het zwembad, de bowling en de wellness.
 • Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature.

Wie ben jij?

De functie van Leisure & Entertainment medewerker is uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Kun jij onderstaande punten afvinken? Dan voegen wij jou toe aan ons gezellige entertainment team!

 • Jij kunt jezelf goed in Koos (onze mascotte) verplaatsen
 • Jij zit vol met leuke, nieuwe ideeën om onze gasten te entertainen
 • Met onze buitenlandse gasten communiceren eng? Nee, jij ziet het als een uitdaging om iedereen bij jouw show of een activiteit te betrekken!

Toonaangevend

Jouw bestemming

Roompot Lakeside Resort Brielle is gelegen aan het Brielse meer en op enkele km's afstand van historische oude vestingstadje Brielle. Dit gloednieuwe park is in juli 2023 open gegaan voor onze gasten. Op de locatie speelt duurzaamheid een grote rol wat ook terug te zien is in onze 160 luxe lodges. Het centrumgebouw is voorzien van diverse faciliteiten zoals een receptie, minimarket, kidsclub, fietsverhuur, restaurant en Take away.

Maak van plezier je werk!

Contactinformatie

Kun je niet wachten om te beginnen?

Functie:leisure & entertainment medewerker
Startdatum:18-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2202 – 2635
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Roompot Vakanties via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Medewerker Leisure & Entertainment Roompot Vakanties 18-04-2024

Bekijk ook andere vacatures