Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder in Europoort Rotterdam

Functioneel Applicatiebeheerder
Europoort Rotterdam, fulltime

Wil je werken bij een persoonlijk en ambitieus bedrijf? Waar jouw commerciële talent optimaal gewaardeerd wordt? Dan is dit de functie voor jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Functioneel Applicatiebeheerder om ons dynamische IT-team te versterken! Ben jij de probleemoplosser die altijd een antwoord heeft op de vraag “Hoe werkt dit?” Lees snel verder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze applicatie-excellentie.

Functieomschrijving:
Jij bent de go-to persoon voor alles wat met bedrijfsapplicaties te maken heeft, zoals o.a. Exact Globe, Synergy, onze maatwerkapplicatie, Power BI en ons Service management systeem. Je houdt ze soepel draaiende en staat altijd klaar om problemen op te lossen. Updates en patches zijn voor jou een piece of cake. Je zorgt samen met de technisch beheerder ervoor dat onze applicaties up-to-date en veilig blijven. Als brug tussen gebruikers en IT, begrijp je de behoeften van beide werelden en vertaal je deze naar functionele oplossingen. Je werkt aan het testen en implementeren van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, in samenwerking met een team van key-users. Als troubleshooter sta je altijd klaar om incidenten op te lossen en gebruikersvragen te beantwoorden

Functie:Functioneel Applicatiebeheerder
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Flash Services Nederland via onbekend of 0181-250025. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Functioneel Applicatiebeheerder Flash Services Nederland 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures