Vacature Logistics Coordinator

Logistics Coordinator in Hoek van Holland

Bom Group

Logistics Coordinator

Wij zijn op zoek naar een

"Logistics Coordinator

"

(40 uur per week)

Wat ga je doen?

Als Logistics Coordinator ben je onderdeel van het projectteam en verantwoordelijk voor het logistieke proces binnen ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat de benodigde materialen voor de glastuinbouwprojecten tijdig op de projecten worden geleverd. Je organiseert en coördineert het wereldwijde transport en zorgt voor de benodigde documenten. Je communiceert hier vervolgens over met de opdrachtgever, onderaannemer, leverancier en de Supervisor op de bouwplaats. Tevens ben je het centrale aanspreekpunt voor de huur van materieel en het organiseren van bouwplaatsfaciliteiten. Binnen een projectteam informeer jij de Projectmanager en Supervisor over de status van het transport en bestellingen. Tenslotte neem je deel aan de projectevaluatie en zorg je voor de goed/afkeuring van de (materiaal)facturen. Al met al een gevarieerde functie in een jong team waar geen dag hetzelfde is!

Wie ben jij?

Wij zoeken een collega die van aanpakken houdt. Iemand die zowel secuur kan werken, en snel kan schakelen gezien de dynamische werkomgeving. Je lost graag de vraagstukken van de opdrachtgevers op en kan goed organiseren. Je houdt van afwisselende werkdagen, je vindt het leuk om dagelijks met alle verschillende onderdelen van het logistieke proces bezig te zijn. Communiceren doe je graag; zowel schriftelijk als mondeling met de verschillende gesprekspartners overal ter wereld. Hiermee moet je kunnen inspelen op verschillende culturen, en spreek je in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Qua opleidingseisen heb je minimaal een mbo-diploma op zak op het gebied van Logistiek.

Wat krijg je van ons?

- Een gezellig en gepassioneerd team in een no-nonsense cultuur om samen hard mee te werken en hard mee te lachen;

- Veel vrijheid om je taken op jouw manier aan te pakken en de beslissingen te nemen die jij nodig acht;

- Een uitdagende functie met toekomstperspectief;

- Een marktconform salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt welke wordt verhoogd volgens de verhogingen vanuit de CAO Metaal en Techniek;

- Een pensioenregeling waarbij de werkgever ca. 2/3e van de premie betaald (volgens de CAO Metaal en Techniek);

- 8% Vakantiegeld en 25 vrije dagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek;

- Kilometervergoeding bij meer dan 10 km afstand tot kantoor van € 0,23 per kilometer;

- Een telefoon en laptop van de zaak;

- De mogelijkheid om thuis te kunnen werken indien de thuissituatie daarom vraagt;

- Dagelijks vers fruit en maandelijks een gezonde lunch met collega's;

- Wekelijkse bootcampsessies bij de plaatselijke sportschool en georganiseerde strand- en boswandelingen;

- Een gezellige vrijdagmiddagborrel en meerdere keren per jaar uitjes met het team, partner of het hele gezin.

Bij wat voor een soort bedrijf ga je werken?

Bom Group is één van de meest innovatieve kassenbouw constructie bedrijven in de moderne glastuinbouw met meer dan 50 jaar aan ervaring en een ruim portfolio met wereldwijde spreiding en gerealiseerde projecten in elke klimaatzone. Bom Group is opgericht in 1966 en heeft door de jaren heen tal van baanbrekende innovaties geïntroduceerd die huidig nog steeds als 'de standaard' worden gezien in onze sector. Bom Group heeft in-huis ontwerp en productie van kas, scherm- en verwarmingssystemen. Onze drie disciplines; kas, scherm- en verwarmingssystemen zijn door de jaren heen sterk met elkaar verweven wat ons een vooraanstaand turnkey partner maakt. Bom Group biedt kwaliteit, flexibiliteit, service en verbondenheid van begin tot aan het bittere eind.

Teamgeest, openheid, meedenken en inbreng hebben: het zijn allemaal zaken die in de bedrijfscultuur van ons bedrijf verankerd zijn. De organisatie is plat, de lijnen kort wat het mogelijk maakt snel te schakelen. De organisatie ontwikkelt zich als internationale projectorganisatie en heeft momenteel een team van 45 medewerkers. Je aanstaande collega's werken graag bij Bom Group vanwege het kwaliteitsniveau, de gerichtheid op vernieuwing, de leiding die zelf hard meewerkt en de slagkracht van het bedrijf.

Hoe kan je bij ons aan de slag gaan?

Is je interesse door deze vacature gewekt? Stuur dan een mail naar t.a.v. () met daarin jouw cv en motivatie waarom jij aan wil sluiten bij ons gezellige team. Mocht je cv aansluiten bij ons profiel én we zijn enthousiast geworden door jouw motivatie, dan word je uitgenodigd voor een gesprek om kennis met elkaar te maken.Functie:logistic coordinator
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bom Group Projects via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Logistics Coordinator Bom Group Projects 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures