Vacature Planner

Planner in Botlek Rotterdam

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een Administratief Ondersteund Planner. Mede door jouw inspanningen, lopen alle bedrijfsprocessen op de afdeling planning soepel en correct. Daarnaast verwachten wij dat jij met trots onze organisatie vertegenwoordigd.

Hoe ga je dit doen?

Op de planningsafdeling bestaat uit diverse planners, die elk verantwoordelijk zijn voor verschillende vakgebieden. Communicatie en samenwerking zijn cruciaal. Samen met de planners ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de eigen chauffeurs en de inhuur ( charters).

Je hebt direct contact met de opdrachtgevers (relaties en collega's) voor het aannemen van opdrachten, het wegen van grondstoffen op locatie en de administratieve afhandeling van de opdrachten behoren tot het dagelijkse takenpakket. Uiteraard draag je bij aan de goede sfeer op de planningsafdeling en ook binnen de rest van de organisatie.

Ben jij een teamplayer die secuur en geordend is, en zie jij door de bomen wél het bos? En vind je het bovendien leuk om te werken in een informeel no-nonsense familiebedrijf? Dan zoeken we JOU!

Waar ga je dit doen?

Wij zijn A&M Recycling in Rotterdam, een sterk regionaal en nationaal opererend recyclingbedrijf actief op het gebied van (metaal)recycling en op/ en overslag van grondstoffen. Van een traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ook ontwikkeld tot toonaangevend, modern en innovatieve speler in de circulaire economie . Om deze rol in de circulaire economie te onderstrepen, richtte de A&M Groep ook het kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions op. De bedrijfscultuur is informeel en familiair. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit van hard werken en het samen doen, met veel humor. Wij bieden een fijne werkplek met oog voor het personeel.

Jouw profiel:

 • Door een pro-actieve houding en duidelijke communicatie met collega's, ben je de
 • verbindende factor tussen afdelingen;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Jij kan het hoofd koel houden in de hectiek van de dagelijkse handel;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een administratieve rol met logistieke kennis;
 • Je bent administratief ijzersterk, maar hebt ook commerciële voelsprieten;
 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO4-niveau, bij voorkeur administratief of
 • logistiek;
 • Microsoft Office is voor jou gesneden koek;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Bij voorkeur ook een aardig woordje Duits;

Wat bieden wij?

Een leuke en dynamische werkomgeving en uiteraard ontvang je bij ons een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Tevens krijg je bij ons de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden.

Functie:planner
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met A & M Recycling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Planner A & M Recycling 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures