Vacature Vakman GWW (ZZP ook mogelijk!)

Vakman GWW (ZZP ook mogelijk!) in Rozenburg Zh

Als vakman Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) speel je een cruciale rol in het team dat belast is met het aanleggen van diverse leidingsystemen. Je werkt nauw samen met collega's om projecten succesvol te voltooien, met een focus op opdrachtgevers in de industrie en brandbeveiliging. Je draagt een grote verantwoordelijkheid gezien de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen die gelden binnen deze sector.

Jouw taken omvatten het zelfstandig uitvoeren of samenwerken met collega's aan grond-, riolerings- en bestratingswerkzaamheden. Het vermogen om zelfstandig beslissingen te nemen en taken uit te voeren is van essentieel belang in deze rol. Daarnaast is een goede coördinatie met het team cruciaal voor een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden.

Een belangrijk aspect van je functie is het dagelijks afstemmen van werkzaamheden met de klant. Hierbij houd je rekening met de specifieke wensen van de opdrachtgever en zorg je voor heldere communicatie over de voortgang van het project. Probleemoplossend vermogen is ook van groot belang, aangezien onvoorziene uitdagingen tijdens het project snel en effectief moeten worden aangepakt.

In het geheel draag je als vakman GWW bij aan het succesvol afronden van projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, waarbij de hoogste normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid worden nageleefd.Functie:Vakman GWW (ZZP ook mogelijk!)
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Vakman GWW (ZZP ook mogelijk!) Eminent Groep 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures