Vacature Verpleegkundigen

Verpleegkundigen in Dirksland

Verpleegkundigen

Ben jij een verpleegkundige in hart en nieren en heb je passie voor de palliatieve zorg? Wil je werken aan betrokken zorg in de laatste levensfase van onze bewoners? Dan hopen wij dat jij ons mooie team wilt komen versterken!

Dit is jouw baan

Je bent verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze bewoners. Je verleent zorg gericht op comfort, waarbij kwaliteit van leven, maar ook de kwaliteit van sterven voorop staat. Onze inzet is niet gericht op genezing, maar op alles wat het leven nog zo aangenaam mogelijk maakt. Samen met je collega's, vrijwilligers en artsen zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen en behoeften van onze bewoners te kunnen voldoen. Je werkt conform het kwaliteitskader palliatieve zorg. Deze zorg is multidimensioneel van aard en heeft aandacht voor het welbevinden op zowel de fysieke, psychische, sociale en spirituele dimensie van het individu. Hierbij kun je rekenen op een prettige en professionele werksfeer in een hecht en betrokken team.

Dit ben jij

Jij haalt voldoening uit het verlenen van verpleegkundige zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Hierbij kun je bij voorkeur bouwen op je eerder opgedane ervaring. Jij houdt jouw vakkennis op het gebied van palliatieve zorg actueel en deelt deze graag met je collega's, maar je leert ook van anderen. Je hebt affiniteit met belevingsgerichte zorg en bekijkt jouw acties door de ogen van de bewoner. Kwaliteit van zorg is iets dat jij koestert en bewaakt en waarin je continu zoekt naar verbetering.

Als collega ben je betrokken en zoek je de samenwerking op in jouw team om de beste zorg te kunnen en blijven bieden. Je bent flexibel inzetbaar en bereid tot het werken van alle diensten. Als mens ben je gastvrij, betrokken en empathisch. Uiteraard beschik je over het juiste diploma en een geldige BIG-registratie. Daarnaast beschik je over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Dit bieden wij

Je krijgt van ons een contract voor onbepaalde tijd. Elke contractduur van 8 tot 28 uur is bespreekbaar. Je salaris is conform de CAO ziekenhuizen. Inschaling zal passen bij de ervaring en kennis die je meeneemt. Uiteraard kun je als medewerker van Calando kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden. Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld meewerken in projecten of leerling-verpleegkundigen begeleiden bij hun werk of doorgroeien in de functie van consulent paliatieve zorg. Bij Calando krijg je de ruimte om je ambities waar te maken.

Enthousiast?

Neem voor meer informatie contact op met de teamleider Anne Bakker of de . Ze zijn bereikbaar via .

Je kunt jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar

Vrijwilligers

Hospice Calando zoekt vrijwilligers

Voor het werk in Calando zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger helpt u mee met de verzorging en treedt u op als gastheer/vrouw voor onze bewoners en hun familie. In Calando zijn de vrijwilligers overdag en 's avonds aanwezig. Wij hanteren geen maximale leeftijd, maar monitoren en bespreken voortdurend de werkzaamheden om de vrijwilliger zolang mogelijk voor de organisatie te behouden.

Introductiecursus

Als u zichzelf aanmeldt als vrijwilliger, wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Mochten we op basis daarvan besluiten om verder te gaan, dan krijgt u een cursus aangeboden.

In de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Wat is palliatieve zorg

  • Communicatie

  • Zingeving/Geestelijke zorg

  • Praktische vaardigheden

  • Ethische dilemma's

  • Psychosociale zorg

De cursus wordt in meerdere dagdelen aangeboden. Tussendoor kan men zich oriënteren in Calando, zodat u daarna ingezet kan worden in Calando en/of in de thuissituatie.

Op www.calando.nl vindt u meer informatie over Hospice Calando. Denkt u dat het vrijwilligerswerk iets voor u is dan kunt u contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Karin Diemers via telefoonnummer of via email; .

De Cliëntenraad van hospice Calando zoekt een nieuw lid

De Cliëntenraad bestaat momenteel uit 4 leden en behartigt de gemeenschappelijke belangen van cliënten van hospice Calando en hun naasten. Een aantal keren per jaar vergadert de Cliëntenraad onderling als voorbereiding op het overleg met de Raad van Bestuur van hospice Calando.

Functie:verpleegkundige
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Calando via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Verpleegkundigen Calando 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures