Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Ouddorp

CuraMareCuraMare

 • Vakantiewerk

  • Facilitaire dienst

Verzorgende IG op een somatische afdeling (Ouddorp)

16 tot 28 uur | MBO | Woonzorglocatie De Vliedberg

Ben jij een gedreven en liefdevolle verzorgende IG, die graag een persoonlijke relatie opbouwt met de cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou voor deze baan in Ouddorp!

Wat ga je doen?
Als verzorgende op een somatische afdeling begeleid je bewoners die vanwege hun fysieke problemen niet meer thuis kunnen wonen. Samen met het team ondersteun je bewoners in hun dagelijkse verzorging op basis van het zorgleefplan. Je helpt bewoners met wassen, naar bed gaan, aankleden, eten en andere zorgtaken. Daarnaast schrijf je zorgplannen, neem je deel aan werkgroepen en overleg je regelmatig met de collega's. Verder zoek je regelmatig de samenwerking op met andere disciplines binnen CuraMare, zoals de arts of psycholoog. Naast de dagelijkse zorg, heb je ook contact met de familie of mantelzorger van de bewoners en kijk je samen naar wat iemand nog kan en wil (blijven) doen. Ook kun je als verzorgende extra taken oppakken, zoals leerlingbegeleiding.

De Vliedberg is een comfortabele woonzorglocatie van CuraMare in Ouddorp. De locatie ligt op nog geen 10 minuten afstand van het strand, dus na je dienst kun je even lekker uitwaaien. Het moderne complex is al vanaf de entree gezellig en levendig. Omdat de locatie niet zo groot is, is bijna iedereen bekend met elkaar. Je hebt dus al snel even een babbeltje met de cliënten en mede dankzij jou en je collega's krijgen zij de zorg en aandacht die bij hen past. Jij zorgt ervoor dat de cliënten zich thuis voelen. Het welzijn van onze bewoners en het bieden van een fijne dag, die aansluit bij hun wensen staat op nummer 1, daar doe je het voor! Wij leveren zorg via de methode 'Passiviteiten van het Dagelijks leven' afgekort PDL. Dit is een methode die bestaat uit een complex van handelingen, voorzieningen en maatregelen die bijdrage aan dé optimale begeleiding, verzorging of verpleging van onze cliënten. Naast de dagelijkse zorg sta je ook in contact met de familie of mantelzorgers van onze bewoners. De Vliedberg telt 34 zorgappartement, 7 woongroepen en 14 kamers voor kortdurende zorg. Dit alles maakt het werk enorm afwisselend, bij ons is geen dag hetzelfde!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.466,- en maximaal €3.256,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 35 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar voor 16, 24 of 32 uur per week. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG niveau 3.
 • Je bent enthousiast en flexibel.
 • Je hebt een groot zorghart en werkt graag met de doelgroep somatiek/PG.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een leuke collega die snel zijn plek in het team weet te vinden.
 • Je bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

De Vliedberg
De Vliedberg is een comfortabele woonzorglocatie van CuraMare in Ouddorp. De locatie ligt op nog geen 10 minuten afstand van het strand, dus na je dienst kun je even lekker uitwaaien. Het moderne complex is al vanaf de entree gezellig en levendig. Omdat de locatie niet zo groot is, is bijna iedereen bekend met elkaar. Je hebt dus al snel even een babbeltje met de cliënten en mede dankzij jou en je collega's krijgen zij de zorg en aandacht die bij hen past. Jij zorgt ervoor dat de cliënten zich thuis voelen. Het welzijn van onze bewoners en het bieden van een fijne dag, die aansluit bij hun wensen staat op nummer 1, daar doe je het voor! De Vliedberg telt 34 zorgappartementen, 7 woongroepen en 14 kamers voor kortdurende zorg. Dit alles maakt het werk enorm afwisselend, bij ons is geen dag hetzelfde!
De Vliedberg heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen mag bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als verzorgende IG bij De Vliedberg. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Wil je eerst sfeer komen proeven op de locatie voordat je solliciteert, dat kan natuurlijk ook!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar onze teammanager, Martine Troost, via: . Zij beantwoordt je vragen graag!
Functie:verzorgende ig
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2466 – 3256
Uren per week:16 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Verzorgende IG CuraMare 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures