Vacature Verzorgende IG Geriatrische Revalidatiezorg

Verzorgende IG Geriatrische Revalidatiezorg in Sommelsdijk

CuraMareCuraMare

 • Vakantiewerk

  • Facilitaire dienst

Verzorgende IG Geriatrische revalidatiezorg (Sommelsdijk)

16-36 uur | MBO | Woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh

''Deze afdeling is altijd in beweging, het is een soort verlengde arm van het ziekenhuis. Mensen komen hier vanuit het ziekenhuis om op te knappen. Het is heel erg divers hier. Geen één dag is hetzelfde en je werkt hier met veel heel disciplines samen''.

Haal jij plezier uit het werken in de zorg en ga jij met een voldaan gevoel naar huis als je een glimlach hebt weten te toveren op het gezicht van een cliënt? Is het jouw missie om cliënten te helpen terugkeren naar hun eigen thuissituatie zodat ze zo goed als mogelijk deel kunnen blijven nemen aan het maatschappelijke leven? Dan ben jij dé kandidaat voor deze functie! Voor de afdeling geriatrische revalidatiezorg zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG lever je gespecialiseerde zorg op de afdeling geriatrische revalidatiezorg. Je past je kennis over ziektebeelden en het verloop van revalidatieprocessen toe in de dagelijkse zorg waarbij je nauw samenwerkt met andere professionals zoals de specialist ouderengeneeskunde, paramedici, psychologen en facilitair medewerkers. Multidisciplinair samenwerken houdt in dat je deelneemt aan multidisciplinaire overleggen, artsenvisites, opname- en familiegesprekken. Jij hebt een coördinerende rol in de zorgverlening voor de cliënt in samenwerking met het multidisciplinaire team. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en diens naasten voor vragen over de zorg en de voortgang van de revalidatie. Daarnaast motiveer je de cliënt om aan de revalidatiedoelen te werken en je hebt hierbij een signalerende rol om te kijken of de revalidatie volgens plan verloopt, het is daarbij jouw taak om te zorgen voor een goede verslaglegging in het zorgdossier. Je werkt op een revaliderende wijze wat inhoudt dat jij met je handen op de rug zorg verleend passend bij de revalidatiedoelen van de cliënt. De afdeling geriatrische revalidatiezorg heeft 29 bedden met een eigen slaap- en badkamer voor iedere cliënt. Dit alles maakt het werk enorm afwisselend, geen dag is hetzelfde!

CuraMare staat er voor om zorg te leveren via de methode passiviteiten van het dagelijks leven (PDL). PDL staat niet alleen voor passiviteit, maar ook voor activeren. We gaan altijd uit van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen van de cliënt. Dit is op de afdeling kortdurende zorg van groot belang!

Nieuw Rijsenburgh
Op onze grootste woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk zijn verzorgenden (IG) niet te missen! Door de grootte van onze locatie is de omgeving zeer dynamisch. Je treft bij ons woongroepen, appartementen, kortdurende zorg en allerlei faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon, een kapel en een enorme hal waarin diverse activiteiten plaatsvinden.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.466,- en maximaal €3.256,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 35 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemer:- Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een diploma verzorgende IG op zak.
 • Je werkt vanuit de visie dat revalidatie vooral bestaat uit zelfwerkzaamheid van de cliënt.
 • Je bent betrokken, laagdrempelig benaderbaar en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over voldoende inlevingsvermogen.
 • Je durft initiatief te nemen en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende zorgvragers.
 • Je levert een bijdrage aan de samenwerking in het multidisciplinaire team.
 • Je bent het aanspreekpunt voor vragen over de zorg en de voortgang van de revalidatieperiode.
 • Je bent kritisch, kunt (team) overstijgend denken, flexibel en denkt mee over het uitrollen van nieuwe ontwikkelingen.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als verzorgende IG bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar , , via: . Zij beantwoordt je vragen graag!Functie:verzorgende ig geriatrische revalidatiezorg
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2466 – 3256
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Verzorgende IG Geriatrische Revalidatiezorg CuraMare 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures