Vacature Eerst Verantwoordelijke Verzorgende

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende in Ouddorp

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (Ouddorp)

28 uur | MBO | Woonzorglocatie De Vliedberg

Ligt jouw hart bij de zorg voor ouderen en ben je bereid om de kwaliteit van zorg iedere dag opnieuw te waarborgen en te verbeteren doormiddel van het coachen van collega's? Ben jij dé collega die iedere werkdag met een glimlach onze levendige en gezellige woonzorglocatie binnenstapt en waar de liefde voor het vak vanaf spat? Dan ligt er in de Vliedberg in Ouddorp een mooie functie op je te wachten!

Wat ga je doen?
Wanneer je de Vliedberg binnen stapt kom je gelijk in een huiselijke sfeer terecht. Er heerst een gezellige ons-kent-ons cultuur, dus is er altijd wel iemand die even kort een praatje maakt. Jij staat bekent als iemand die iedere dienst zijn/haar kwaliteiten en kennis voor de volle 100% inzet om collega's te coachen in het leveren van goede zorg welke ook aansluit bij de normen en waarden van de cliënt. Jij helpt bij het opleiden van nieuwe medewerkers en je draagt er zorg voor dat zij een mooie en positieve leerervaring hebben in de ouderenzorg en op onze locatie. Jij coördineert de zorg aan bewoners en je geeft de cliënten de begeleiding die zij nodig hebben, het zorgleefplan is hierbij je leidraad. Out-of-the-box denken wordt gewaardeerd, want waar de één problemen ziet, denk jij in mogelijkheden. Je bent flexibel, zelfstandig en hebt initiatief. Wij bieden jou een afwisselende baan met leuke collega's en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De Vliedberg telt 34 zorgappartementen, 7 woongroep en 14 kamers voor kortdurende zorg, de omgeving is dus super divers! In de Vliedberg heerst een gemoedelijke sfeer en dus is er ruimte voor feedback zodat we van elkaar kunnen en elkaar kunnen helpen waar dat nodig is. Zie jij jezelf al helemaal lopen op deze locatie?

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.695,- en maximaal €3.502,- bruto (FG 40 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT. Geen diploma? Dan wordt je ingeschaald in schaal 35 CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering.
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop.
 • Korting op de sportschool.
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs.
 • Gratis trainingen van GoodHabitz.

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over het diploma Verzorgende IG niveau 3.
 • Je hebt een erkend diploma EVV. Mocht je alleen een certificaat van een EVV-opleiding hebben of een niet erkend diploma, vragen we je de bereidheid om de EVV opleiding volgens een erkende opleiding te volgen.
 • Je bent een zorgprofessional met (bij voorkeur) ervaring in de ouderenzorg.
 • Je hebt oog voor de behoefte van de cliënt en neemt het initiatief om de zorg daarop af te stemmen.
 • Je bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

De Vliedberg
De Vliedberg is een comfortabele woonzorglocatie van CuraMare in Ouddorp. De locatie ligt op nog geen 10 minuten afstand van het strand, dus na je dienst kun je even lekker uitwaaien. Het moderne complex is al vanaf de entree gezellig en levendig. Omdat de locatie niet zo groot is, is bijna iedereen bekend met elkaar. Je hebt dus al snel even een babbeltje met de cliënten en mede dankzij jou en je collega's krijgen zij de zorg en aandacht die bij hen past. Jij zorgt ervoor dat de cliënten zich thuis voelen. Het welzijn van onze bewoners en het bieden van een fijne dag, die aansluit bij hun wensen staat op nummer 1, daar doe je het voor! De Vliedberg telt 34 zorgappartementen, 7 woongroepen en 14 kamers voor kortdurende zorg. Dit alles maakt het werk enorm afwisselend, bij ons is geen dag hetzelfde!

De Vliedberg heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar onze teammanager, Martine Troost, via: . Zij beantwoordt je vragen graag!
Functie:verzorgende
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2695 – 3502
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Eerst Verantwoordelijke Verzorgende CuraMare 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures