Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Hellevoetsluis

Pedagogisch medewerker | Combi KDV/BSO Beestenboel

Werken in de kinderopvang is werk met betekenis. Stimuleer groei en ontwikkeling als pedagogisch medewerker bij Partou in Hellevoetsluis. Inspireer spelenderwijs!

24 uur

Regio Hellevoetsluis

Polaris 36, Hellevoetsluis

Pedagogisch medewerker | Combi KDV/BSO Beestenboel

clock

24 uur

Regio Hellevoetsluis

Als pedagogisch expert in de kinderopvang ben jij van onschatbare waarde bij Partou. Jouw expertise draagt op unieke wijze bij aan de ontwikkeling van kinderen van 0-12 jaar, zowel op het kinderdagverblijf als bij de buitenschoolse opvang. Of je nu creatief bent of juist sportief. Bij ons mag je jouw hobby meenemen naar het werk! Word jij onze collega? Jouw inzet wordt goed beloond. Je ontvangt een salaris van €2.603,- tot €3.489,- op basis van 36 uur, conform cao Kinderopvang. Geniet van vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Solliciteer vandaag en start jouw avontuur bij Partou!

Over de locatie

In het vrolijk gekleurde pand van de Beestenboel op Polaris 36 in Hellevoetsluis is het een gezellige bende. Met de sfeer zit het hier wel goed, dat merk je meteen als je binnenkomt. We hebben hier een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Onze bso heeft 5 groepen: 3 voor kinderen van 4-7 jaar en 2 voor de oudere kids van 8+. Ons kinderdagverblijf heeft 4 verticale groepen en een peutergroep. Voor ons grote en diverse team vinden we het belangrijk dat alles op rolletjes loopt.
Houd je ervan iets te ondernemen? Dat komt goed uit! In samenwerking met Push organiseren we leuke sportieve activiteiten. Of we gaan uitwaaien op het strand, dat vindt iedereen een feest. Met rode wangen komen we terug: de zakken vol met schelpen, de schoenen vol met zand. En je kapsel? Dat maak je thuis wel weer in orde. Morgen weer zo'n dag?
Je kunt bij de Beestenboel gratis parkeren en we zijn ook goed bereikbaar met het ov. Het winkelcentrum zit vlakbij voor een boodschap na werktijd. Heb je een rijbewijs? Superhandig, want we gaan nogal eens op pad met onze bus.
Bij ons wordt jouw werk op het kinderdagverblijf afgewisseld met het werken op de buitenschoolse opvang. Zo heb jij lekker veel variatie; de ene dag werk je met kinderen van 0-4 jaar de andere dag werk je met kinderen van 4-12 jaar.

Wat biedt Partou?

checkmarkshape
 • Bruto salaris van €2.603,- tot €3.489,- o.b.v. 36 uur, conform cao Kinderopvang

 • Reiskostenvergoeding

 • 26 vakantiedagen, 3% eindejaarbonus en een collectieve zorgverzekering

 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: 600+ trainingen in de Partou Academie

 • Korting op een nieuwe fiets of je sport abonnement

 • Korting op kinderopvang

Dit ben jij

checkmarkshape
 • Een afgeronde kindgerichte opleiding op mbo 3 of 4 niveau, of hbo-opleiding waarbij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen centraal staat. Je mag daarmee aan de slag in de kinderopvang vanaf het 4e leerjaar

 • Zorgzaam, collegiaal en flexibel

 • Vrolijk, actief en initiatiefrijk

 • Je hebt oprechte interesse in kinderopvang en de ontwikkeling van kinderen

Interesse?

Motivatie - optioneel

Het sollicitatieproces

Hieronder zie je wat je precies van ons kunt verwachten.

Contact

Heb je vragen over jouw carrière bij Partou? Onze recruiters helpen je graag verder!Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2603 – 3489
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Pedagogisch Medewerker Partou 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures