Vacature Persoonlijk Begeleider Kind en Jeugd Gehandicaptenzorg

Persoonlijk Begeleider Kind en Jeugd Gehandicaptenzorg in Hellevoetsluis

Persoonlijk Begeleider Kind en Jeugd Gehandicaptenzorg


HBO Schoolstraat 20 - Hellevoetsluis

Schoolstraat 20 - Hellevoetsluis

24-28 uur, Onbepaalde tijd LVB FWG 45 €2821,00 - €3938,00

Deze baan past bij jou, want:
Wij zoeken mensen. Mensen die zorgzaam zijn. Mensen die graag met mensen willen werken die een beperking of niet-aangeboren hersenletsel hebben.
Het is ons doel om een waardevol leven en zinvol werk te bieden voor zowel de cliënt als de medewerker, in een veilige omgeving waar leren en ontwikkelen belangrijk zijn. Kortom: een omgeving waar je in beweging bent voor persoonsgerichte zorg. Dat is wat we doen bij Zuidwester!
Wij zijn een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een beperking of niet aangeboren hersenletsel in het Zuidwesten van Nederland. Onze ruim 1600 collega's werken met hart en ziel voor hen.

Wat ga je doen?
Je bent het vaste aanspreekpunt voor meerdere cliënten én hun directe omgeving (zorgpartners, ouders en verwanten). Je stelt samen met hen en de cliënten het ondersteuningsplan op en zorgt ervoor dat het plan goed wordt uitgevoerd. Je werkt op woonlocaties en/of op dagbestedingslocaties.

Jouw werkzaamheden:

 • Je ondersteunt de cliënt met (sociale) contacten en je zorgt voor structuur en veiligheid in een huiselijke omgeving.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor zorgpartners, ouders en familieleden van de cliënten.
 • Je zorgt voor een zinvolle besteding van de dag.

Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega's. De sfeer is ongedwongen, we helpen elkaar en zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en gehoord voelt. Een manier van werken waarbij we ons verbonden voelen en samenwerken aan het welzijn van iedereen bij Zuidwester.

Je gaat aan de slag op onze locatie aan de Schoolstraat 20 te Hellevoetsluis. Hier wonen negen cliënten in groepsverband in de leeftijd van 11 tot 18 jaar.
In je begeleiding ondersteun je kwetsbare kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking en milde psychische problemen bij hun dagelijks leven. Je gaat samen op pad, verricht samen diverse activiteiten en creëert structuur en dagritme. Het werk vraagt 24/7 om doorzettingsvermogen en creatieve oplossingen in de praktijk. Dat maakt het werk uitdagend en erg afwisselend.

Naast de woningen staat een dienstencentrum, waar o.a. dagbesteding en behandeling geboden wordt. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Hellevoetsluis.

Je werkt je dienst altijd samen met een collega. Wij werken met twee ochtenddiensten en twee avonddiensten met om de week een slaapdienst.

Jij hebt het
Als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg bied je de best mogelijke ondersteuning en zorg voor de cliënten. Ongewenst gedrag komt weleens voor en jij weet precies hoe je hier het best mee om kan gaan. Je bent daarin motiverend, duidelijk en oplossingsgericht. Bovenal ben jij lekker jezelf. Verder heb je:

 • een hbo zorgdiploma op zak (hbo social work).
 • zeker twee jaar ervaring als (persoonlijk) begeleider in de gehandicaptenzorg.
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Zo zorgen wij voor jou

 • Een salaris van maximaal € 3938,00 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG-schaal 45, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,83%.
 • Bedrijfsfitness, een fietsplan én personeelskorting bij verschillende bedrijven.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen zodat je in beweging blijft voor persoonsgerichte zorg!

Maak werk van deze vacature en solliciteer!
Je kunt solliciteren tot en met 19 juni. Na je sollicitatie nemen onze Recruiters of Nathalie binnen een paar dagen contact met je op.Functie:begeleider kind jeugd gehandicaptenzorg
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3938 – 3938
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Persoonlijk Begeleider Kind en Jeugd Gehandicaptenzorg Zuidwester 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures