Vacature Fondsmanager (Vrijwilliger

Fondsmanager (Vrijwilliger in Rockanje

Wakibi zoekt Fondsmanager (vrijwilliger)

Wil jij maatschappelijke impact maken en een substantiële bijdrage leveren aan het bestrijden van armoede? Wordt fondsmanager bij Wakibi!

Over ons

Wakibi is een non-profitorganisatie die zich richt op armoedebestrijding en duurzame zelfredzaamheid door microkredieten te verstrekken aan ondernemers in meer dan zeventig ontwikkelingslanden. We streven naar het creëren van een positieve impact door financiële ondersteuning, waardoor niet alleen individuele ondernemers, maar hele gemeenschappen worden geholpen. Bij Wakibi geloven we in transparantie en efficiëntie, daarom gaat 100% van het uitgeleende geld rechtstreeks naar de gekozen projecten.

We bestaan door een fantastisch netwerk van enthousiaste en goede vrijwilligers . Alle vrijwilligers zetten zich vanuit hun eigen expertise in voor Wakibi.

Functieomschrijving

Ben jij klaar om maatschappelijke impact te maken? Wij zoeken een fondsmanager die gedreven is om een verschil te maken. Als fondsmanager bij Wakibi speel je een cruciale rol in het verstrekken van kleine leningen aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Je verantwoordelijkheden omvatten het uitlenen van fondsen aan geselecteerde projecten volgens vooraf bepaalde voorwaarden, het opnieuw uitlenen van terugbetaalde leningen en het rapporteren van de resultaten aan onze sponsoren met behulp van onze geavanceerde rapportagetool. Met deze rol kun je direct een substantiële bijdrage leveren aan het bestrijden van armoede en het stimuleren van ondernemerschap wereldwijd.

Werkzaamheden

  • Verstrekken van kleine leningen aan ondernemers in ontwikkelingslanden volgens vastgestelde voorwaarden.
  • Opnieuw verstrekken van leningen zodra terugbetalingen zijn ontvangen.

Praktische informatie

  • Werkzaamheden kunnen online vanuit huis worden uitgevoerd, met flexibele werktijden die jou het beste uitkomen.
  • Communicatie met medevrijwilligers verloopt voornamelijk virtueel, met af en toe een teammeeting.
  • Wakibi organiseert vrijwilligersdagen waarbij aanwezigheid niet verplicht is, maar wel wordt aangemoedigd.

Wij vragen

  • Affiniteit met ontwikkelingsvraagstukken, met name microfinanciering.
  • Beschikbaarheid van 4-6 uur per maand.
  • Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid bij het nakomen van afspraken.

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze belangrijke functie en wil je bijdragen aan onze missie? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via .

Ontmoet je collegavrijwilligers


Bedrijven

ANBI logoCBF logo

Stichting Wakibi

Groeneweg 2, 3235 KD Rockanje

Lenen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden brengt risico's met zich mee. Wakibi garandeert geen terugbetalingen en verstrekt geen rente.Functie:fondsmanager vrijwilliger
Startdatum:13-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Wakibi via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Fondsmanager (Vrijwilliger Stichting Wakibi 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures