Vacature Stagiair(e) Technische / Bedrijfskunde Division Q - Stagiair(e) Technische / Bedrijfskunde

Stagiair(e) Technische / Bedrijfskunde Division Q - Stagiair(e) Technische / Bedrijfskunde in s-Gravenzande

Stagiair(e) Technische / Bedrijfskunde Division Q

Vanaf januari/februari 2025 hebben wij nog een plekje over! De stageplekken voor september zijn al vervuld.

Division Q is een innovatief bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van de glastuinbouwsector doormiddel van innovatie. We ontwikkelen baanbrekende technologieën en oplossingen die de productiviteit van kwekers verhogen en tegelijkertijd de milieu-impact verminderen. Ook werken we graag samen met veelbelovende startups om te pionieren met hun technieken in de kas.

Division Q is onderdeel van de Koppert Cress group. Koppert Cress is een jong en innovatief familiebedrijf gespecialiseerd in Cressen en Specialties, met elk hun eigen verrassende smaak, geur, gevoel en presentatie. De sfeer in ons bedrijf is informeel en het teamgevoel staat hoog in het vaandel.

Als technische bedrijfskunde stagiair(e) bij Division Q maak je deel uit van ons team dat zich bezighoudt met productontwikkeling en innovatie. Je ondersteunt bij het onderzoeken, ontwerpen en implementeren van nieuwe producten en processen om de duurzaamheid van de glastuinbouwsector te vergroten. Daarnaast krijg je de kans om mee te werken aan verschillende projecten en jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van technische bedrijfskunde.

Wat ga je doen?

  • Het ondersteunen van het team bij het onderzoeken, ontwerpen en implementeren van nieuwe producten en processen;
  • Het verbeteren van interne processen;
  • Je zal gaan samenwerken met alle collega's van Division Q om ervoor te zorgen dat projecten zo soepel mogelijk lopen.

Wat vragen we van jou?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding (technische) bedrijfskunde, agribusiness, industrieel ontwerpen, werktuigbouwkunde of vergelijkbare studie;
  • Je bent ECHT geïnteresseerd in het verduurzamen en innoveren van de tuinbouwsector;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken;
  • Je bent leergierig en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Je kunt hard lachen om een slechte woordgrap.

Van Koppert Cress, voor jou

Als stagiair bij Division Q/Koppert Cress krijg jij een mooie plek op de meest innovatieve werkomgeving in de glastuinbouw. Je komt terecht in een informele werksfeer met enthousiaste collega's. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder dagelijks een uitgebreide gezonde lunch in restaurant Rob & Bob en je ontvangt een stagevergoeding. Uiteraard krijg je professionele begeleiding gedurende jouw stage.

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je op zoek naar een uitdagende stage waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen?

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via of bel ons op . Wij staan klaar om je te helpen!Functie:stagiair technische bedrijfskunde
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koppert Cress via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Stagiair(e) Technische / Bedrijfskunde Division Q – Stagiair(e) Technische / Bedrijfskunde Koppert Cress 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures