Vacature Teammanager Vergunningen

Teammanager Vergunningen in Hellevoetsluis

Teammanager vergunningen, toezicht en handhaving (VTH)

36 uur | max. 6777,- bruto p/m (schaal 12) op basis van 36 uur | HBO/WO niveau

Direct solliciteren (externe link)

Dit doe je

Als teammanager van het team VTH bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Voorne aan Zee, ben je verantwoordelijk voor het zorgen dat taken op het gebied van Omgevingswet vergunningverlening, toezicht en handhaving in de fysieke leefomgeving goed worden uitgevoerd.

Het team VTH heeft ongeveer 25 medewerkers verdeeld over twee clusters . Je zorgt voor samenwerking tussen de clusters en zorgt dat de taken volgens het VTH-beleid en uitvoeringsprogramma worden verdeeld en uitgevoerd. Je geeft advies aan het managementteam en bestuur over complexe bestuurlijke dossiers en beleidsontwikkelingen en je weet balans te vinden tussen middelen en politieke wensen. Je begeleidt medewerkers in een veranderende juridische en maatschappelijke omgeving na de implementatie van de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Samen met het AfdelingsMT ontwikkel je een visie op de ontwikkeling van de afdeling.

Met jouw positieve insteek draag je bij aan de bedrijfscultuur en fungeer je als vraagbaak en klankbord voor je teamleden. Je ondersteunt en ontwikkelt je medewerkers zodat ze zelfstandig hun taken en verantwoordelijkheden kunnen uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor de budgetten van je team en de HR-taken. Daarnaast stuur je aan op harmonisatie en optimalisatie van de werkprocessen, inclusief samenwerking met de omgevingsdienst DCMR. Je werkt nauw samen met collega's van andere afdelingen en regiogemeenten en bent de schakel tussen het college, MT, AMT en het team.

'Zorgen dat iedereen mee kan doen, dat is mooi werk!

''

Dit ben je

 • Je beschikt over HBO/WO werk en denkniveau, waarbij een afgeronde HBO- of Master bestuurskunde een pre is;
 • Als je een passende opleiding hebt of ruime ervaring in het omgevingsrecht, nodigen we je ook uit om te solliciteren;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met en/of kennis van het omgevingsrecht, de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om een stevige gesprekspartner te zijn voor klanten, bestuur, MT en medewerkers;
 • Bestuurlijke sensitiviteit is als vanzelfsprekend van belang;
 • Je weet hoe je op een coachende manier teamleden kunt meenemen in de diverse uitdagingen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen;
 • Je herkent je in onze werkwaarden:
 1. Verbindend; je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
 2. Veerkrachtig; in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
 3. Persoonlijk; je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Dit bieden wij

 • Een salaris tussen € 4211,- en € 6777,- (obv 36 uur per week) afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%, dit bedrag kun je inzetten waar het voor jou nodig is;
 • Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé;
 • Fit blijven door onze fitness- en fiets regeling;
 • Ontwikkelen door trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie;
 • Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze;
 • Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling;
 • Dit is een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 74.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen.


We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen.

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl (externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel?

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek.

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.

Bezoekadres

Gemeente Voorne aan zee
Oostzanddijk 26
3221 AL Hellevoetsluis

Postadres

Postbus 13
3220 AA HellevoetsluisFunctie:teammanager vergunningen
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6777 – 6777
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Voorne aan Zee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Teammanager Vergunningen Gemeente Voorne aan Zee 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures