Vacature Bewonersconsulent Spijkenisse

Bewonersconsulent Spijkenisse in Hellevoetsluis

Bewonersconsulent Spijkenisse/Hellevoetsluis (32-40 uur per week)

De functie

Een hoge tevredenheid onder de bewoners is voor ons een van de belangrijkste uitgangspunten. Daar speel jij als bewonersconsulent een grote rol in. Je draagt als bewonersconsulent zorg voor alle communicatie met de bewoners gedurende het project, zowel voorafgaand, tijdens, als na afronding van de werkzaamheden. Je communiceert mondeling (huisbezoeken, bewonersspreekuur, telefonisch contact) en schriftelijk (brieven, nieuwsbrieven) met bewoners.

Als bewonersconsulent weet je op het juiste moment te schakelen met de uitvoerder en/of opdrachtgever en je handelt klachten en problemen adequaat af. Het is een zeer sociale functie met veel afwisseling. Je hebt veel contact hebt met verschillende partijen en geen dag is hetzelfde!

Opleiding en ervaring

Voor deze functie zoeken wij een gedreven, pro-actieve kandidaat met zeer goede contactuele eigenschappen. Het is essentieel dat je uitstekend in staat bent om verbindingen te leggen met verschillende partijen. Je kunt helder en duidelijk communiceren, bent oplossingsgericht, overtuigend en kan je goed inleven in de situatie van bewoners. Omdat je als bewonersconsulent onderdeel uitmaakt van een team moet je goed in teamverband uit de voeten kunnen, maar je daarnaast ook goed zelfstandig kunnen redden. Ervaring in dezelfde rol aan de kant van de aannemer is voor dit project echt een vereiste.

Verder vragen wij:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau)
 • Minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie
 • Ervaring in de uitvoering aan de aannemerskant
 • Goede kennis van Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)

Ons aanbod

 • Een afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
 • Een leuk team met aandacht voor elkaar
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
 • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. Zo sporten wij op donderdag na werktijd met elkaar (bootcamp) en is er een gezellige borrel op vrijdag.
 • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
 • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.
Uren 32-40 Plaats Rotterdam Provincie Zuid-Holland Land Nederland Contact ,

Functie:bewonersconsulent spijkenisse
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lagardère Travel Retail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures rockanje
 2. Bewonersconsulent Spijkenisse Lagardère Travel Retail 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures