Vacature Budgetbegeleider / Assistent Bewindvoerder

Budgetbegeleider / Assistent Bewindvoerder in Maassluis

Stichting Budgethulp

Werk en stageplaatsen

1.

2. Vacatures

Erkend leerbedrijf
Stichting Budgethulp is een erkend leerbedrijf voor MBO 4 Medewerker Sociale Zekerheid.

Stageplaatsen

Wij hebben zowel op onze locatie in Maassluis als op onze locatie in Delft regelmatig een stageplaats voor een Stagiair(e) Budgetbegeleider voor minimaal 5 maanden voor 32 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen?

Onder verantwoordelijkheid van een Budgetbegeleider of Bewindvoerder krijg je een aantal cliënten toegewezen. Je begeleidt en motiveert de cliënten om te komen tot een gezonde financiële situatie en financiële zelfredzaamheid. Dit gebeurt op basis van budget- en trajectplannen die jij opstelt en uitvoert. Je ondersteunt je cliënt bij het aanvragen van inkomensondersteunende voorzieningen, zoals uitkeringen en vrijstellingen. Daarnaast onderhoud je contacten met onder andere hulpverleningsinstellingen, deurwaarders en woningcorporaties. Vanzelfsprekend voer je een ordelijke administratie en een goed financieel beheer.

Wie zoeken wij?

Je volgt een HBO opleiding SJD (3 e of 4 e jaar). Je bent integer, hebt een dienstverlenende instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook is het het belangrijk dat je het leuk vind om binnen de financiële hulpverlening ervaring op te doen en je hebt affiniteit met onze kwetsbare doelgroep.

Informatie en reacties

Je ontvangt bij ons een maandelijkse stagevergoeding van € 390,00 bij een 36-urige werkweek. Daarnaast bouw je vakantiedagen op conform het CAO GGZ.

Heb je interesse in deze stageplaats, mail dan je sollicitatiebrief en CV naar t.a.v. mevrouw
(telefoon ).

Wij zijn op zoek naar een Budgetbegeleider - Assistent Bewindvoerder voor ± 28 uur per week.Functie:budgetbegeleider / assistent bewindvoerder
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Budgethulp via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Rockanjekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de rockanjekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures rockanje
  2. Budgetbegeleider / Assistent Bewindvoerder Stichting Budgethulp 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures